Ecovacs Deebot Ozmo 950 - Hintaluokkansa paras robotti-imuri?

Ecovacs Robotics lanseerasi Euroopassa vuoden 2019 syksyllä uuden lippulaivamallinsa Deebot Ozmo 950. Rapakon toisella puolella robotti-imuri on saanut erinomaisen vastaanoton ja selvitimmekin, onko kyseessä hintaluokkansa ykkönen.

Uuden sukupolven robotti-imuri

Ecovacs Robotics on keskittynyt kuluttajille tarkoitettuihin kotitalousrobotteihin. Yrityksen tuotteet ovat tunnettuja innovaatioistaan sekä laadukkuudestaan. Ecovacs onkin robotti-imurien markkinajohtaja useissa maissa.

Syksyllä 2019 Ecovacs julkaisi Euroopassa uuden lippulaivamallinsa Deebot Ozmo 950, joka on kerännyt kiitosta ja sitä on kehuttu hintaluokkansa parhaaksi robotti-imuriksi.

Ecovacs Deebot Ozmo 950 mobiilisovellus

Deebot Ozmo 950:ssä on kaikki uusimmat robotti-imurien ominaisuudet:

  • Se muistaa asunnon pohjapiirrustuksen. (Muistaa myös useamman eri kerroksen pohjapiirrustuksen)
  • Alueita voi rajata mobiilisovelluksesta virtuaalisesti imuroinnin ulkopuolelle
  • Robotin voi käskeä tai ajastaa imuroimaan yksittäisiä huoneita
  • Robotti kasvattaa imutehoa matoilla
  • Tunnistaa matot eikä mopatessa kulje niiden päältä.

Suoriutuminen verrattuna muihin saman hintaluokan robotteihin

Yksi parhaista robotti-imurien testaajista Vacuum Wars testasi 3 premium-hintaluokan parasta robotti-imuria: Xiaomi Roborock S6, iRobot Roomba i7 sekä Ecovacs Deebot Ozmo 950. Seuraavaksi poimintoja itse testistä ja testin alkuperäinen video löytyy tämän artikkelin lopusta.

Ecovacsin Deebot Ozmo 950 voitti kyseisen testin ylivoimaisesti. Imuteholtaan Deebot Ozmo 950 teki testissä uuden ennätyksen ja oli kilpailijoitaan huomattavasti parempi. Imutehon ansiosta se imuroi erittäin tehokkaasti erilaiset roskat ja hiukset kovilta lattiapinnoilta sekä matoilta.

Lisäksi laitteen navigointi oli parhaimmistoa yhdessä Xiaomin Roborock S6 -robotti-imurin kanssa. Kummatkin selvisivät helposti ja tehokkaasti testiympäristön haasteista. 

Myös akun kestoltaan ja lisäominaisuuksiltaan Deebot Ozmo 950 pesi kilpailijansa. Akun kesto oli jopa 200 minuuttia ja Max Plus -siivousmuodolla 150 minuuttia.

Ecovacs Deebot Ozmo 950 - osta nyt

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimituskulut

Yli 100 € tilauksille tarjoamme ilmaisen toimituksen valittuun noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin.

Isoimmille robottiruohonleikkureille tarjoamme ilmaisen kotiinkuljetuksen.

Muiden tuotteiden toimituskulumme ovat koosta riippumatta 4,9 € tai kotiinkuljetuksella 11,9 €.


Toimitusajat

Tilaukset saapuvat sinulle keskimäärin 1-4 arkipäivän kuluessa tilauksesta, jollei tuotesivulla muuta mainita.

Tilapäisesti varastosta loppuneet tuotteet toimitamme noin kahden viikon kuluessa. Tuotteiden varastotilanne ilmenee tuotesivuilta. Mikäli jostain syystä joudumme poikkeamaan yllämainituista toimitusajoista, otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse.

Pidätämme oikeuden purkaa kauppa, mikäli tilaamaasi tuotetta ei ole jostain syystä saatavilla.


Toimitustavat

Postin pakettiautomaatti

Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Paketin suurin mahdollinen koko on 60cm x 36cm x 59cm tai 25 kg.

Huom. Puhelinnumero pakollinen.

Nouto omasta Postista

Paketti toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen.

Kotiinkuljetus

Postin kuriiri ottaa yhteyttä sinuun ja sopii ajan, jolloin paketti toimitetaan sinulle.

Huom. Puhelinnumero pakollinen.


Maksutavat

Verkkopankki

Yhteistyössä ovat kaikki suomalaiset pankit ja luottolaitokset. 

Pankki- ja luottokortit

Visa, Visa Electron, Mastercard. Palvelun tarjoaa Checkout.

Mobilepay

Mobilepay on maksuton sovellus, jonka avulla ostokset voi maksaa nopeasti ja kätevästi. Palvelun tarjoaa Checkout.

Lasku 45 päivän korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla

Saat kotiisi laskun, jolla voit maksaa ostoksesi 45 päivän korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla. Laskun voi muuttaa jälkikäteen 3-24 kuukauden osamaksuksi. Palvelun tarjoaa Mash Finance Oyj.

Osamaksu 3-24 kuukauden maksuajalla

Voit maksaa ostoksesi 3-24 kuukauden osamaksulla. Haluamiesi kuukausierien hinnat ja osamaksun kokonaishinnan näet kassa-sivulla. Halutessaan osamaksun jäljellä olevan summan voi maksaa kerralla koska tahansa. Osamaksun vuosikorko on 19,9 %. Palvelun tarjoaa Mash Finance Oyj.

Postiennakko

Maksu suoritetaan noudon yhteydessä. Postista noudettaessa maksuvälineenä käyvät käteinen ja kortti. Pakettiautomaatista noudettaessa maksuvälineenä käy sirullinen maksukortti. Postiennakko lisää tilaukseen 4,90 € maksutapalisän.


Verkkokauppa

Kotirobo.fi / PeTe Innovation Oy

33950 Pirkkala

info@kotirobo.fi

Y-tunnus: 2842634-5

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Maksutapojen tarjoajat:

Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6) on OPn omistama, maksunvälitykseen erikoistunut yritys, asiakasmäärältään yksi Suomen suurimmista.

Tarkemmat tiedot Checkoutin maksutavoista: https://checkout.fi/materiaalit/maksuehdot/

Mash Finance Oyj (y-tunnus 2159120-9) on suomalainen rahoitusalan yritys. Se on erikoistunut joustaviin ja luotettaviin maksuratkaisuihin.

Palautukset ja reklamaatiot

Takuu ja reklamaatio

Tuotteillamme on kahden vuoden takuu, jollei tuotesivulla muuta mainita.

Takuu- ja reklamaatioasioissa ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen info@kotirobo.fi

Palautusoikeus

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palauttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu. Palauttamisoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautus on teille ilmainen.

Palautusoikeuden käyttämiseksi meille on ilmoitettava päätöksestä peruuttaa tilaus yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen info@kotirobo.fi

Palautuksen määräajan noudattamiseksi riittää, että ilmoitus peruuttamisesta lähetetään ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Huomioithan kuitenkin, että voimme maksaa hyvityksen vasta kun olemme vastaanottaneet tuotteen. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä, viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa sähköpostilla info@kotirobo.fi