Vuoden kovin ale! ROBOHULINA tarjoukset 3.6. saakka

4,9

Worx Landroid: Yleiskatsaus

Worx Landroid leikkurivalikoimasta löytyy sopiva robotti niin pienille kuin suurillekkin nurmialueille. Tässä tekstissä tuomme esille eri mallien tärkeimmät ominaisuudet ja syyt, miksi valita Worx Landroid.

Miksi Landroid?

Moninkertainen testivoittaja 

Landroid leikkurien hinta-laatusuhde on parhaimmistoa. Worx Landroid -leikuri valittiin esimerkiksi Kuluttajan kesän 2017 testissä ja Ruotsalaisen Råd & Rönin vuoden 2018 testissä sekä Aftonbladetin 2020 testissä hinta-laatusuhteeltaan parhaaksi. 

Euroopan myydyin robottiruohonleikkuri

Lisäksi Landroid M500 roboleikkuri oli kesällä 2020 Euroopan myydyin itse asennettava robottiruohonleikkuri.

Helppokäyttöinen ja turvallinen

Lisäksi Landroidit ovat helppokäyttöisiä ja melko vaivattomia asentaa. Jokainen malli on esiohjelmoitu, joten sinun ei tarvitse ohjelmoida niitä erikseen.

Worxin leikkurit ovat turvallisia ympäristölleen ja ihmisille. Niissä on turva-anturit, joiden johdosta terä lakkaa pyörimästä, jos leikkuria nostetaan.

Lisäksi Landroideissa on PIN-koodilla varustettu turvajärjestelmä. Leikkuri kysyy PIN-koodin, jos sitä yritetään käynnistää oman alueensa ulkopuolella.

Eri muotoisille ja kokoisille nurmialueille

Worx Landroid robottiruohonleikkurivalikoimastamme löytyy sopiva leikkuri pienistä nurmialueista aina 2000 neliön nurmialueille asti. 

Kaikissa malleissa on Multi-Zone -ominaisuus, jonka johdosta Landroid kykenee leikkaamaan useampia alueita, joiden välillä on vain kapea väylä. 

Lisäksi Worxin leikkurit ovat suunniteltu siten, että ne leikkaavat nurmen reunoja myöten. 

Landroid leikkurit kykenevät kulkemaan ja leikkaamaan nurmen myös kapeissa ja ahtaissa käytävissä patentoidun AIA-teknologian ansiosta.

Kaikki Landroidit kykenevät leikkaamaan nurmikkoa myös rinteiltä, joiden kaltevuus on enintään 20° (35%).

Nurmikkosi voi olla monimutkainen, kuoppainen sekä rinteinen ja ketterät Landroid-robottileikkurit suoriutuvat sen leikkuusta kunnialla.

Mallit

Mallisto koostuu kuudesta Worx Landroid -mallista. Suurimpana erona mallien välillä on soveltuvuus eri kokoisille nurmialuille. Lisäksi M ja L -sarjat ovat suunniteltu leikkaamaan ruoho reunoja myöten. Niissä terä on sijoitettu robotin reunalle.

Kaikkia malleja voi ohjata, seurata ja ohjelmoida mobiilisovelluksella

Worx Landroidit ovat varusteltu WiFillä, jonka ansiosta pystyt ohjaamaan, seuraamaan ja ohjelmoimaan robottileikkuriasi mobiilisovelluksen kautta. Lisäksi WiFin avulla robottileikkuri päivittää ohjelmistonsa aina uusimpaan versioon.

Landroidin lisävarusteet

Landroideihin on saatavilla erilaisia lisävarusteita, jotka parantavat roboleikkurin suorituskykyä.

ACS-Törmäyksenestojärjestelmä

Törmäyksenestojärjestelmässä robottiin asennetaan "silmälasit", joiden avulla robotti tunnistaa pihapiirin esteet, kuten pensaat sekä puut, patentoidulla ultraääniteknologialla. Tällöin robotti osaa automaattisesti väistää esteet ja kulkeminen on huomattavasti sujuvampaa.

Suosittelemme tätä etenkin nurmialueisiin, joissa on paljon erilaisia esteitä.

Törmäyksenestojärjestelmän asennus robottiin on helppoa. Robotissa on valmiiksi kohta, johon lisäosa kiinnitetään kahdella ruuvilla.

GPS-paikannin

GPS-paikantimen avulla voit selvittää robotin sijainnin kartalta. Mikäli Landroid viedään alueensa ulkopuolelle, saat siitä tiedon välittömästi älypuhelimeen.

GPS-paikannin asennetaan kotelon sisällä olevaan reikään. Paikantimessa on SIM-kortti, joka on etukäteen maksettu kahdeksi vuodeksi.

Off limits -rajaustoiminto

Off limits -rajaustoiminnolla voit rajata alueita, johon et halua robotin kulkevan, kuten esimerkiksi trampoliinin. Tämä helpottaa Landroidin asennusta, koska tällöin et joudu rajaamaan aluetta kehäjohtimella. Lisäksi rajausta on helppo muuttaa jälkikäteen.

Off limits -rajaustoiminnon mukana tulee palikka, joka asennetaan robottiin sekä 20 metriä magneettinauhaa.


Liity Roboklubiin ja hyödynnä edut

Saat heti 10 € alennuskoodin sähköpostiisi

Alennuskuponki on voimassa yli 100 € tilauksille. Huomioi, että kuponki lähetetään vain uusille asiakkaille.

* indicates required

Logistiikkapalvelut

Maksupalvelut

Kotimainen yritys

Suomalainen verkkokauppa johon voit luottaa

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit