Worx Landroid: Yleiskatsaus

Tänä kesänä Kotirobon valikoimaan kuuluu seitsemän Worx Landroid -robottiruohonleikkuria. Worx Landroid leikkurivalikoimasta löytyy sopiva robotti niin pienille kuin suurillekkin nurmialueille. Tässä tekstissä tuomme esille eri mallien tärkeimmät ominaisuudet ja syyt, miksi valita Worx Landroid.


Eri muotoisille ja kokoisille nurmialueille

Worx Landroid robottiruohonleikkurivalikoimastamme löytyy sopiva leikkuri pienistä nurmialueista aina 2000 neliön nurmialueille asti. Kaikissa malleissa on Multi-Zone -ominaisuus, jonka johdosta Landroid kykenee leikkaamaan useampia erillisiä alueita. Lisäksi Worxin leikkurit ovat suunniteltu siten, että ne leikkaavat nurmen reunoja myöten. 

Landroidit on varusteltu patentoidulla AIA-teknologialla. Tämän ansiosta leikkurit leikkaavat kapeat ja ahtaat kulkuväylät tehokkasti.

Kaikki Landroidit kykenevät leikkaamaan nurmikkoa myös rinteiltä, joiden kaltevuus on enintään 20° (35%).

Nurmikkosi voi olla monimutkainen, kuoppainen sekä rinteinen ja Landroid-robottileikkurit suoriutuvat sen leikkuusta kunnialla.

Kaikkia mallejamme voi ohjata, seurata ja ohjelmoida mobiilisovelluksella

Kaikki Kotirobon valikoimassa olevat Worx Landroidit ovat varusteltu WiFillä, jonka ansiosta pystyt ohjaamaan, seuraamaan ja ohjelmoimaan robottileikkuriasi mobiilisovelluksen kautta, niin kännykällä kuin tabletillakin. Lisäksi WiFin avulla robottileikkuri päivittää ohjelmistonsa aina uusimpaan versioon. Tämä takaa sen, että leikkuri jopa paranee vanhetessaan.


Mallit

Valikoimamme koostuu kuudesta Worx Landroid mallista. Suurimpana erona mallien välillä on soveltuvuus eri kokoisille nurmialuille. Lisäksi Landroid S -sarja on uudelleen muotoiltu ja terä on sijoitettu leikkurin sivustalle. Tämä takaa tarkemman reunojen leikkuun.

Miksi Landroid?

Landroid leikkurien hinta-laatusuhde on markkinoiden parhaimmistoa. Worx Landroid -leikuri valittiin esimerkiksi Kuluttajan kesän 2017 testissä ja Ruotsalaisen Råd & Rönin vuoden 2018 testissä hinta-laatusuhteeltaan ylivoimaiseksi. (https://kuluttaja.fi/testit/robottiruohonleikkurit/http://robotnyheter.se/2017/03/26/22-robotgrasklippare-i-stort-test-av-rad-ron/#more-35239)

Lisäksi Landroidit ovat helppokäyttöisiä ja melko vaivattomia asentaa. Jokainen malli on esiohjelmoitu, joten sinun ei tarvitse ohjelmoida niitä erikseen.

Worxin leikkurit ovat turvallisia ympäristölleen ja ihmisille. Niissä on turva-anturit, joiden johdosta terä lakkaa pyörimästä, jos leikkuria nostetaan. 

Lisäksi Landroideissa on PIN-koodilla varustettu turvajärjestelmä. Leikkuri kysyy PIN-koodin, jos sitä yritetään käynnistää oman alueensa ulkopuolella.

Huomioi, että pystyt pidentämään takuuaikaa kahdesta vuodesta kolmeen vuoteen, kun rekisteröit Worx Landroidin.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitus- ja maksuehdot

Verkkokauppa

Kotirobo.fi / PeTe Innovation Oy

33950 Pirkkala

info@kotirobo.fi

Y-tunnus: 2842634-5

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.


Toimitusajat

Tilaukset saapuvat sinulle keskimäärin 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta, jollei tuotesivulla muuta mainita. 

Tilapäisesti varastosta loppuneet tuotteet toimitamme kahden viikon kuluessa. Tuotteiden varastotilanne ilmenee tuotesivuilta. Mikäli jostain syystä joudumme poikkeamaan yllämainituista toimitusajoista, otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse.

Pidätämme oikeuden purkaa kauppa, mikäli tilaamaasi tuotetta ei ole jostain syystä saatavilla.


Toimituskulut

Kaikille roboteille tarjoamme ILMAISEN toimituksen – vaikka kotiovelle.

Muiden tuotteiden toimitus- ja käsittelykulumme ovat koosta riippumatta 5,9 € tai kotiinkuljetuksella 11,9 €. 


Toimitustavat

Toimitamme tuotteet Postin välityksellä. Toimitamme tuotteita vain osoitteisiin, jotka ovat Suomessa, pois lukien Ahvenanmaa. 

Käytössäsi ovat seuraavat toimitustavat:

Postin pakettiautomaatti

Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Paketin suurin mahdollinen koko 60cm x 36cm x 59cm tai 25 kg.

Huom. Puhelinnumero pakollinen. 

Nouto omasta Postista

Paketti toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen.

Postin kotiinkuljetus

Postin kuriiri ottaa yhteyttä sinuun ja sopii ajan, jolloin paketti toimitetaan sinulle. 

Huom. Puhelinnumero pakollinen 

Maksuehdot

Checkout

Kotirobo.fi käyttää maksujen välittämisessä Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämää maksujärjestelmäpalvelua. Checkout on OPn omistama, maksunvälitykseen erikoistunut yritys, asiakasmäärältään yksi Suomen suurimmista.

Verkkokaupassamme voit maksaa ostokset käyttämällä verkkopankkia, luottokorttia, Visa Electron -maksukorttia, MobilePayta, OP Laskua tai Joustoa. OP Laskulla ja Joustolla voit maksaa ostoksesi erissä.

Tarkemmat tiedot Checkoutin maksutavoista: https://checkout.fi/materiaalit/maksuehdot/