Robomow: Arvostelumenestys

Robomowin robottiruohonleikkurit ovat menestyneet hyvin kaikissa varteenotettavissa testeissä. Viime vuosina Robomow on kerännyt enemmän testivoittoja kuin mikään muu merkki. Tässä kirjoituksessa tuomme lyhyesti esille muutamien eri vertailujen ja arvostelujen tuloksia.

Kuluttaja

Kuluttaja testasi kesällä 2017 kattavasti 15 eri robottiruohonleikkuria. Testin selkeäksi voittajaksi selvisi Robomowin RS615u -robottiruohonleikkuri. RS615u oli testin parhaimmistoa lähes jokaisella vertailtavalla osa-alueella. (https://kuluttaja.fi/testit/ro...)


Råd & Rön 

Ruotsalainen Råd & Rön toteutti maalliskuussa 2018 ison robottiruohonleikkurivertailun. Testissä oli mukana kaikkiaan 30 eri robottiruohonleikkuria. Testin voittajaksi selvisi Robomowin RS615 -robottiruohonleikkuri. Robomow oli nopea leikkaamaan ja leikkuutulos oli erittäin hyvä myös pitkällä ja epätasaisella nurmella. Myöskään kostea nurmikko ei tuottanut Robomowille ongelmia. (https://www.radron.se/robot)


Taenk

Tanskalainen Taenk toteutti robottiruohonleikkurien testin keväällä 2017. Testin voittajaksi selvisi Robomow RS615. Testissä todetaan: vaikkakin Robomow on kallis ja raskas, se on jokaisen pennin arvoinen. Robottileikkurin jäljiltä nurmi on jopa paremmassa kunnossa kuin tavallisen leikkurin leikattua. Robomowille ei myöskään tuottanut ongelmia epätasanen ja märkä nurmi. (https://taenk.dk/test/robotpla...)

Kassenturz

Sveitsiläinen Kassenturz vertaili kaikkiaan kahtatoista eri robottileikkuria. Testin voitti jälleen kerran Robomow RS615. Testin mukaan Robomow selvisi hyvin kaiken tyyppisistä nurmikoista ja maaperän muodoista. Lopputuloksena on hyvin hoidettu nurmikko.  (https://www.srf.ch/sendungen/k...)

Trusted Reviews

Trusted reviews testasi Robomowin RS-sarjan robottiruohonleikkurin (RS635 PRO). Arvostelussa ylistetään, että Robomow on nerokkaasti toteutettu ja vaatii vain vähäistä huoltoa. Leikkuutulos oli erinomainen ja robottileikkurin käyttökustannukset ovat erittäin alhaiset. Robomowin jäljiltä nurmi näytti jatkuvasti juuri leikatulta kuin golf-kenttä. Robomow sai arvosanaksi 4,5/5 (http://www.trustedreviews.com/...)

Silinky Studio

Slinky Studio arvosteli Robomowin RC304-robottiruohonleikkurin. Arvostelussa todetaan leikkurin olleen yksi parhaista, mitä he olivat testanneet. Hyvän leikkuutuloksen lisäksi kiitosta sai monipuoliset ominaisuudet, kuten mobiilisovellus. Arvosanaksi RC304 sai täydet 5/5 tähteä. (https://slinkystudio.info/revi...)

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitus- ja maksuehdot

Verkkokauppa

Kotirobo.fi / PeTe Innovation Oy

33950 Pirkkala

info@kotirobo.fi

Y-tunnus: 2842634-5

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.


Toimitusajat

Tilaukset saapuvat sinulle keskimäärin 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta, jollei tuotesivulla muuta mainita. 

Tilapäisesti varastosta loppuneet tuotteet toimitamme kahden viikon kuluessa. Tuotteiden varastotilanne ilmenee tuotesivuilta. Mikäli jostain syystä joudumme poikkeamaan yllämainituista toimitusajoista, otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse.

Pidätämme oikeuden purkaa kauppa, mikäli tilaamaasi tuotetta ei ole jostain syystä saatavilla.


Toimituskulut

Kaikille roboteille tarjoamme ILMAISEN toimituksen – vaikka kotiovelle.

Muiden tuotteiden toimitus- ja käsittelykulumme ovat koosta riippumatta 5,9 € tai kotiinkuljetuksella 11,9 €. 


Toimitustavat

Toimitamme tuotteet Postin välityksellä. Toimitamme tuotteita vain osoitteisiin, jotka ovat Suomessa, pois lukien Ahvenanmaa. 

Käytössäsi ovat seuraavat toimitustavat:

Postin pakettiautomaatti

Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Paketin suurin mahdollinen koko 60cm x 36cm x 59cm tai 25 kg.

Huom. Puhelinnumero pakollinen. 

Nouto omasta Postista

Paketti toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen.

Postin kotiinkuljetus

Postin kuriiri ottaa yhteyttä sinuun ja sopii ajan, jolloin paketti toimitetaan sinulle. 

Huom. Puhelinnumero pakollinen 

Maksuehdot

Checkout

Kotirobo.fi käyttää maksujen välittämisessä Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämää maksujärjestelmäpalvelua. Checkout on OPn omistama, maksunvälitykseen erikoistunut yritys, asiakasmäärältään yksi Suomen suurimmista.

Verkkokaupassamme voit maksaa ostokset käyttämällä verkkopankkia, luottokorttia, Visa Electron -maksukorttia, MobilePayta, OP Laskua tai Joustoa. OP Laskulla ja Joustolla voit maksaa ostoksesi erissä.

Tarkemmat tiedot Checkoutin maksutavoista: https://checkout.fi/materiaalit/maksuehdot/