Vuoden kovin ale! ROBOHULINA tarjoukset 3.6. saakka

4,9

6 syytä hankkia Robottiruohonleikkuri

Rehottaako nurmikkosi? Pänniikö ruohonleikkuu? Halauaisitko käyttää leikkuuseen kuluvan ajan johonkin mukavampaan? Tässä kuusi syytä, miksi sinun tulisi hankkia robottiruohonleikkuri.

1. Aikaa jää enemmän johonkin mukavampaan.

Alkuasennuksen jälkeen robottiruohonleikkuri toimii pihassasi itsenäisesti. Se pitää huolta nurmestasi ajastuksen ja toiveittesi mukaan. Akun käydessä vähiin robotti palaa telkkaansa latautumaan ja akun täytyttyä jatkaa työtään.

Robotin hoitaessa nurmikkoasi, sinulle jää aikaa nauttia Suomen lyhyestä kesästä! Robottiruohonleikkuri ei kokonaan vapauta sinua puutarhatöistä, mutta siitä on sinulle valtava apu.

2. Nurmikko pysyy jatkuvasti juuri leikatun näköisenä ja elinvoimaisena.

Robotin leikatessa ruohosi ei nurmikkosi pääse rehottamaan. Nurmikon hyvinvoinnin kannalta leikkurin tulisi leikata ruohoa vain muutama milli kerallansa. Robottileikkuri silppoaakin ruohon pieneksi silpuksi, joka valuu maahan ja maatuu. Tämä auttaa pitämään ruohon elinvoimaisena.

Lisäksi satunnainen navigointi pitää huolen, että leikkuri leikkaa ruohoa monesta eri suunnasta. Tämän johdosta nurmestasi tulee kauniin tuuhea. 

3. Robottiruohonleikkurin asennus ja käyttöönotto on melko helppoa.

Robottileikkureiden asennus on helpohko ja selkeä projekti, joka ei vaadi erityisosaamista. Jokaisen leikkurin mukana tulee hyvät asennusohjeet. Rajakaapelia ei tarvi kaivaa maahan, jollet erityisesti sitä halua, vaan sen voi kiinnittää maahan paketin mukana tulevilla kiinnitystapeilla. 

Leikkurin asennus ja käyttöönotto vie noin 1-5 tuntia, riippuen nurmialueesi koosta ja monimutkaisuudesta. Katso esimerkiksi tästä ohjeet Robomowin robottileikkureiden asennukseen.

4. Robottiruohonleikkuri on ekologinen vaihtoehto.

Sähkökäyttöiset robottiruohonleikkurit ovat ekologinen vaihtoehto. Sähköä ne kuluttavat vain niukasti ja muita päästöjä niiden leikkuussa ei synny. Vaikka robottiruohonleikkurien käyttöaika on kesässä perinteisiä bensakäyttöisiä leikkureita isompi, on niiden käyttökustannukset huomattavasti edullisemmat.

5. Robottiruohonleikkurit ovat hiljaisia.

Robottiruohonleikkurit ovat sähkömoottorin ansiosta hiljaisia. Meidän mallien äänitaso vaihtelee 57-74 dBA välillä. Hiljaisuuden johdosta voit ajastaa leikkurin työskentelemään myös öisin ilman, että naapurit häiriintyvät.

6. Turvallisuus on otettu huomioon.

Roboteissa on turvallisuustekijät otettu vakavasti huomioon. Leikkurit on varustettu useilla erilaisilla sensoreilla, jotka suojelevat perhettäsi ja puutarhaasi. Robottileikkureissa on esimerkiksi nostosensorit, jotka pysäyttävät terän heti, jos leikkuria nostetaan. Leikkurin leikatessa lapset ja lemmikkieläimet kannattaa kuitenkin pitää poissa robotin läheisyydestä.

Leikkurit tunnistavat myös kovat esteet törmäysantureillaan ja vaihtavat esteeseen osuessaan menosuuntaansa. 

Lisäksi robottiruohonleikkureissamme on PIN-turvalukitus, joka ehkäisee varkauksia.

Liity Roboklubiin ja hyödynnä edut

Saat heti 10 € alennuskoodin sähköpostiisi

Alennuskuponki on voimassa yli 100 € tilauksille. Huomioi, että kuponki lähetetään vain uusille asiakkaille.

* indicates required

Logistiikkapalvelut

Maksupalvelut

Kotimainen yritys

Suomalainen verkkokauppa johon voit luottaa

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit