Ilmainen toimitus yli 70 € ostoksille | Toimitus 1-3 päivässä

4,9

7 hyvää syytä hankkia Robotti-imuri

Oletko miettinyt robotti-imurin hankintaa? Listasimme sinulle 7 syytä, miksi sinun tulisi hankkia robotti-imuri talouteesi.

1. Käytä aikasi mukavammin

Monille imurointi on yksi vastenmielisimmistä kotiaskareista. Robotti-imuri onkin kätevä apuri tähän ongelmaan. Robotti-imuri siivoaa automaattisesti lattiasi. Se kykenee poistamaan lian kaikilta lattiapinnoilta sekä matoilta.

Robotti ei täysin poista tarvetta manuaaliselle imuroinnille, mutta sinun tarvitsee imuroida huomattavasti vähemmän keskittyen lähinnä paikkoihin, joihin robotti ei pääse. Tällaisia ovat esimerkiksi portaat.

2. Ihana tulla juuri imuroituun kotiin

Voit ajastaa robottisi imuroimaan tiettyyn aikaan tiettyinä päivinä. Vaihtoehtoisesti mobiilisovelluksellisia malleja voit ohjastaa myös kännykkäsi välityksellä. Komenna robottisi hommiin esimerkiksi työpäiväsi aikana.

3. Imuroi myös huonekalujen alustat

Sinun ei tarvitse kyykistellä imurin kanssa, vaan mahtuessaan robotti-imurit imuroivat myös sohvien, kaappien, sänkyjen ja muiden huonekalujen alustat. Tämä on erityisen hyödyllistä esimerkiksi vanhuksille ja nivelvaivaisille.  

Tarkista robotti-imureiden korkeus tuotesivuilta. 

4. Lemmikinomistajan unelma

Onko karvantäyteinen arki sinulle tuttua? Robotti-imuri onkin unelma jokaisessa kodissa, jossa viilettää karvainen lemmikki. Robotti-imurit on suunniteltu erityisen tehokkaasti imuroimaan etenkin karvaa ja pölyä. 

Ajasta robotti imuroimaan vaikka joka päivä. Näin karvan määrä pysyy siedettävänä! Kannattaa kuitenkin tarkistaa, ettei lemmikkisi ole tehnyt jätöksiä imuroitavalle alueelle. :)

5. Käyttö on helppoa

Kaikki robottimme on suunniteltu helppokäyttöiseksi. Käyttö onnistuu myös vanhemmalta väeltä. Muun muassa Helsingin Sanomat totesi testissään Roomban olevan todella helppokäyttöinen ja lapsetkin oppivat käynnistyksen ja sammutuksen samantien. (https://www.hs.fi/teknologia/a...)

6. Älykkäät anturit

Robotti-imureissa on useita älykkäitä antureita, jotka suojaavat asuntoasi ja robottia itseään sekä mahdollistavat hyvän siivoustuloksen. Kaikkissa robotti-imureissamme on esimerkiksi pudotus- ja törmäysanturit. Pudotusanturien avulla robotit huomaavat pudotukset, kuten portaikot. Törmäysanturien avulla robotit tunnistavat esteet. 

Osassa malleista on myös laser tai optinen silmä, jonka avulla robotti kartoittaa asuntosi ja suunnittelee tehokkaimman reitin.

7. Helppo huoltaa

Robotti-imurien huolto on helppoa. Sinun tarvitsee vain tyhjätä pölysäiliö imurointien jälkeen. Lisäksi aika-ajoin on syytä puhdistaa suodatin, telat ja pyörät. Robotin puhdistus on suunniteltu vaivattomaksi. 

Liity Roboklubiin ja hyödynnä edut

Saat heti 10 € alennuskoodin sähköpostiisi

Alennuskuponki on voimassa yli 100 € tilauksille. Huomioi, että kuponki lähetetään vain uusille asiakkaille.

* indicates required

Logistiikkapalvelut

Maksupalvelut

Kotimainen yritys

Suomalainen verkkokauppa johon voit luottaa

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit