Robotti-imurit koira- sekä kissaperheisiin

Koiran ja kissan omistajille karvantäyteinen arki on tuttua. Vaikka kuinka rakastammekin ihastuttavia nelijalkaisia ystäviämme, saattaa irtokarvan määrä ajaa meidät hulluiksi. Tässä tilanteessa pienet robotti-ystävämme tulevat pelastamaan päivämme!

Vaikkakaan robotti-imuri ei hoida kaikkea siivousta puolestasi, se auttaa taistelussa irtokarvaa vastaan ja pitää karvan määrän minimissä. 

Valittaessa robotti-imuria lemmikkitalouksiin on syytä valita sellainen malli, joka sopii parhaiten irtokarvan imurointiin. Olemme testanneet lukuisia malleja kotitaloudessa, jossa viilettää kaksi kissaa sekä koira. 

Seuraavaksi on listattu meidän suosikkivaihtoehdot lemmikkitalouksiin.

ILIFE A8

ILIFE A8 on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen valinta sekä koira- että kissatalouksiin. 

Robotille voi valita MAX-siivousmuostehon, jolloin se imuroi voimakkaammalla imuteholla. A8:ssa on myös kaksitasoinen HEPA-suodatin, joka pitää huolta siitä, etteivät pienimmätkään eläinten hilseet sekä allergeenit palaudu takaisin huoneilmaan. 

Laitteen mukana tulee myös kaksi erilaista pääharjaa: karva- sekä kumiharja. Kumiharja sopii erinomaisesti lemmikkitalouksiin sekä koville lattiapinnoille. Lisäksi A8 tarkkailee ja kartoittaa ympäristöään ja imuroi järjestelmällisesti koko asunnon lävitse. 

Kannattaa huomioida, että paksumpien mattojen kanssa A8:lla saattaa olla hieman ongelmia. Paksut matot kannattaakin tarvittaessa kääriä pois imuroinnin ajaksi.

Plussat

 • Tehokas kaksitasoinen HEPA-suodatin
 • MAX-siivousmuoto imuroi karvat tehokkaasti
 • Kumiharja soveltuu erinomaisesti lemmikinkarvoille
 • Hinta-laatusuhde

Miinukset

 • Ei pysty imuroimaan paksumpia mattoja

Asiakkaidemme kommentteja: 

"⭐⭐⭐⭐⭐ Olen erittäin tyytyväinen tähän hankintaan. Imuri on tehnyt hyvää jälkeä lemmikkitaloudessamme, ja vähentänyt muun imuroinnin tarvetta melkoisesti. Matalan rakenteensa ansiosta se pääsee sohviemmekin alle, ja ylittää n. 1cm korkuiset kynnyksemme ilman ongelmia..."

"⭐⭐⭐⭐⭐ Erinomainen laite!... Päivittäinen puhdistaminen on erittäin helppoa, siistiä ja nopeaa. Kokonaisuutena hyvin toimiva ja elämää helpottava koppakuoriainen.
Erityinen kiitos kunnollisesta suomenkielisestä käyttöohjeesta. "

ILIFE A8 - osta nyt

iRobot Roomba e5154

Roomba e5154:n siivousjärjestelmä on suunniteltu siten, että se imuroi erittäin tehokkaasti lemmikinkarvat sekä kovilta lattiapinnoilta että matoilta. Sen kumiharjakset eivät tukkiudu ja ne kuljettavat karvat sekä pölyn pölysäiliöön. Pölysäiliö on myös helppo tyhjentää ja sen voi myös pestä vedellä. 

Roomba tunnistaa myös kohdat, joissa on paljon karvoja. Se keskittyy imuroimaan näitä kohtia huolellisemmin. 

Roomba e5154 ei osaa kartoittaa ympäristöään, vaan sen kulkeminen perustuu siivouskuvioihin. Tämän johdosta se ei ole paras valinta isoihin asuntoihin, mutta pienemmät asunnot se siivoaa perusteellisesti.

Plussat

 • Kumiset pääharjat irrottavat karvat tehokkaasti myös matoilta
 • Vesipestävä pölysäiliö
 • Tunnistaa kohdat, joissa paljon karvaa ja siivoaa ne huolellisemmin

Miinukset

 • Ei sovellu isoihin asuntoihin

Asiakkaidemme kommentteja:

"⭐⭐⭐⭐⭐On vastannut odotuksia ja erityisesti tykkään kun voi puhdistaa lähes kaikki osat - lisää varmasti käyttöikää."

"⭐⭐⭐⭐Näppärä kulkemaan ja selviää kohtalaisen hyvin runsaastakin koirankarvasta, joskin säiliö täyttyy tällöin nopeasti. Hyvä apuri."

irobot roomba e5154 - osta nyt

Ecovacs Deebot Ozmo 950

Deebot Ozmo 950 robotissa on robotti-imureista voimakkain imuteho. Tämän ansiosta myös sen siivoustulos lemmikkitalouksissa on ehdottomasti paras kaikilla lattiapinnoilla sekä matoilla. 

Lisäksi Deebot kartoittaa älykkäästi ympäristöään, siivoaa järjestelmällisesti ja kykenee imuroimaan kaikenkokoisia asuntoja.

Plussat

 • Paras imuteho -> paras siivoustulos myös lemmikkitalouksissa
 • Pääharjan kuviointi sellainen, etteivät karvat kietoudu pelkästään sen ympärille
 • Myös moppausominaisuus
 • Soveltuu kaikenkokoisille asunnoille
 • Paljon lisäominaisuuksia

Asiakkaidemme kommentteja:

"⭐⭐⭐⭐⭐Todella hyvä. Ehdottomasti hintansa arvoinen! Luo itse kartan imuroitavasta alueesta, mutta sitä saa myös kätevästi ohjattua sovelluksella. Nostaa automaattisesti imutehoa, kun menee matolle, joten myös matot saa imuroitua hyvin..."

"⭐⭐⭐⭐⭐Ensimmäinen roboimuri ja ei tarvinnut pettyä. Vastasi kaikkia odotuksia arvostelujen perusteella."

ecovacs deebot ozmo 950 - osta nyt

  Ostoskorisi on tyhjä

  Toimitusehdot

  Toimituskulut

  Yli 100 € tilauksille tarjoamme ilmaisen toimituksen valittuun noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin.

  Isoimmille robottiruohonleikkureille tarjoamme ilmaisen kotiinkuljetuksen.

  Muiden tuotteiden toimituskulumme ovat koosta riippumatta 4,9 € tai kotiinkuljetuksella 11,9 €.


  Toimitusajat

  Tilaukset saapuvat sinulle keskimäärin 1-4 arkipäivän kuluessa tilauksesta, jollei tuotesivulla muuta mainita.

  Tilapäisesti varastosta loppuneet tuotteet toimitamme noin kahden viikon kuluessa. Tuotteiden varastotilanne ilmenee tuotesivuilta. Mikäli jostain syystä joudumme poikkeamaan yllämainituista toimitusajoista, otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse.

  Pidätämme oikeuden purkaa kauppa, mikäli tilaamaasi tuotetta ei ole jostain syystä saatavilla.


  Toimitustavat

  Postin pakettiautomaatti

  Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Paketin suurin mahdollinen koko on 60cm x 36cm x 59cm tai 25 kg.

  Huom. Puhelinnumero pakollinen.

  Nouto omasta Postista

  Paketti toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen.

  Kotiinkuljetus

  Postin kuriiri ottaa yhteyttä sinuun ja sopii ajan, jolloin paketti toimitetaan sinulle.

  Huom. Puhelinnumero pakollinen.


  Maksutavat

  Verkkopankki

  Yhteistyössä ovat kaikki suomalaiset pankit ja luottolaitokset. 

  Pankki- ja luottokortit

  Visa, Visa Electron, Mastercard. Palvelun tarjoaa Checkout.

  Mobilepay

  Mobilepay on maksuton sovellus, jonka avulla ostokset voi maksaa nopeasti ja kätevästi. Palvelun tarjoaa Checkout.

  Lasku 45 päivän korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla

  Saat kotiisi laskun, jolla voit maksaa ostoksesi 45 päivän korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla. Laskun voi muuttaa jälkikäteen 3-24 kuukauden osamaksuksi. Palvelun tarjoaa Mash Finance Oyj.

  Osamaksu 3-24 kuukauden maksuajalla

  Voit maksaa ostoksesi 3-24 kuukauden osamaksulla. Haluamiesi kuukausierien hinnat ja osamaksun kokonaishinnan näet kassa-sivulla. Halutessaan osamaksun jäljellä olevan summan voi maksaa kerralla koska tahansa. Osamaksun vuosikorko on 19,9 %. Palvelun tarjoaa Mash Finance Oyj.

  Postiennakko

  Maksu suoritetaan noudon yhteydessä. Postista noudettaessa maksuvälineenä käyvät käteinen ja kortti. Pakettiautomaatista noudettaessa maksuvälineenä käy sirullinen maksukortti. Postiennakko lisää tilaukseen 4,90 € maksutapalisän.


  Verkkokauppa

  Kotirobo.fi / PeTe Innovation Oy

  33950 Pirkkala

  info@kotirobo.fi

  Y-tunnus: 2842634-5

  Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

  Maksutapojen tarjoajat:

  Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6) on OPn omistama, maksunvälitykseen erikoistunut yritys, asiakasmäärältään yksi Suomen suurimmista.

  Tarkemmat tiedot Checkoutin maksutavoista: https://checkout.fi/materiaalit/maksuehdot/

  Mash Finance Oyj (y-tunnus 2159120-9) on suomalainen rahoitusalan yritys. Se on erikoistunut joustaviin ja luotettaviin maksuratkaisuihin.

  Palautukset ja reklamaatiot

  Takuu ja reklamaatio

  Tuotteillamme on kahden vuoden takuu, jollei tuotesivulla muuta mainita.

  Takuu- ja reklamaatioasioissa ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen info@kotirobo.fi

  Palautusoikeus

  Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palauttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu. Palauttamisoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautus on teille ilmainen.

  Palautusoikeuden käyttämiseksi meille on ilmoitettava päätöksestä peruuttaa tilaus yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen info@kotirobo.fi

  Palautuksen määräajan noudattamiseksi riittää, että ilmoitus peruuttamisesta lähetetään ennen peruuttamisajan päättymistä.

  Peruuttamisen vaikutukset

  Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Huomioithan kuitenkin, että voimme maksaa hyvityksen vasta kun olemme vastaanottaneet tuotteen. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

  Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä, viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä.

  Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

  Lunastamaton paketti

  Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

  Ongelmatilanteet

  Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa sähköpostilla info@kotirobo.fi